Plus 500

Plus500 BitcoinBitcoin heeft vele mensen rijk gemaakt sinds zijn introductie doordat ze er vroeg zijn ingestapt toen de koers voor de digitale munteenheid nog laag was. Zo kon de vroege instapper in 2011 nog een Bitcoin voor een kwartje aanschaffen, een koers die nu al naar meer dan 10,000 euro per Bitcoin gestegen is. Iemand die een aantal jaar geleden dus voor 25 euro in Bitcoins had geïnvesteerd, zou daar nu dus miljonair mee zijn geworden. Het is natuurlijk mogelijk om Bitcoins aan te schaffen en te hopen op een verdere prijsstijging, maar er zijn ook snellere manieren om hier geld mee te verdienen. Door te speculeren op een Bitcoin koersdaling of stijging kun je ook heel makkelijk geld verdienen. Speculatie gaat op dezelfde manier zoals dit gebeurd bij beurs- en aandelenkoersen, of bijvoorbeeld bij grondstoffen zoals olie en goud. De belegger die slim beleggingspakketten samenstelt en handig in- en verkoopt, investeert en op de hoogte is van de laatste economische ontwikkelingen kan zo makkelijk zijn slag slaan en grote bedragen winnen.

Online handelsplatform

Het grootste en meest bekende platform waar je kan handelen en speculeren in Bitcoins is Plus500. Iedereen kan van dit platform gebruik maken, onafhankelijk of je nu een paar honderd euro of een paar duizend euro wil beleggen. Plus500 is opgericht in 2008 en is al jaren een betrouwbaar handelsplatform. Al jaren kan op de site worden belegd in valuta, grondstoffen, beurskoersen en portfolio’s. Sinds de opkomst van cryptovaluta’s, is het nu ook mogelijk om te speculeren op de Bitcoinkoers en andere digitale munteenheden. Het handelsplatform heeft een licentie van de Cypriotische overheid en wordt gereguleerd door de zogenaamde Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Het is een vennootschap van een bedrijf wat zelf genoteerd staat op de beurs van London. Omdat het zo eenvoudig in gebruik is, is Plus500 een van de best gewaardeerde apps in zowel de Google Play Store en Apple’s AppStore. Met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijk platform is het makkelijk handelen op zowel de website als de app. Bij Plus500 kun je naast Bitcoin handelen ook handelen in een aantal andere cryptovaluta zoals Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Monero, NEM en Ripple.

plus500

Voordelen van Plus500

In tegenstelling tot andere handelsplatforms die ook commissie vragen, rekent Plus500 alleen de kosten van de zogenaamde ‘spread’, het verschil tussen bied- en vraagprijs. Bij het gokken met Bitcoin en andere cryptovaluta ligt de spread ongeveer rond de één procent. Het leuke aan Plus500 is dat je een gratis oefenaccount aan kan maken voordat je overgaat tot het speculeren en beleggen met echt geld. Dit is een uitstekende mogelijkheid om je bekend te maken met de interface, grafieken en alle handelstermen die gebruikt worden. Andere grote voordelen van het platform van Plus500 zijn de omvangrijke opties die tot je beschikking staan. Zo is het mogelijk om automatische meldingen in te schakelen die je op de hoogte houden van al je beleggingen en is er bijvoorbeeld een negatieve balans beveiliging: je kan dus nooit meer verliezen dan het bedrag dat je op je Plus500 rekening hebt staan, een geruststellende gedachte!

Speciaal geschikt voor Nederlanders vanwege omvangrijke helpdesk

Meer dan 155,000 mensen maken op dit moment gebruik van het platform van Plus500 en nog veel meer spelers gokken bij Bitcoin casino’s. Een groot bijkomend voordeel van het platform is dat het ook volledig in het Nederlands beschikbaar is. Plus500 heeft ook een uitgebreide pagina waar antwoord wordt gegeven op veelgestelde vragen [evt link hier] en waarin alle stappen worden uitgelegd – van het openen van een account tot het handelen aan toe. Probeer het dus vooral zelf een keer uit. Zowel voor iedereen die gratis een oefenaccount aan wil maken met nepgeld als degenen die het inzicht paraat hebben en daadwerkelijk meteen willen

Ga nu naar Plus 500 en handel mee!